Ved-/Pelletspannor

Värmebaronens Vedolux

Värmebaronens Vedolux är kvalitetsprodukter i alla avseenden, stålkvalitet, styrning, service och support. Tidlös design har givit den nya Vedoluxserien stor uppmärksamhet på VVS-mässor runt om i världen. Men inte nog med att Vedolux är en fröjd för ögat, tester hos SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, visade att Vedolux presterade de bästa miljövärden man hittills uppmätt, CO endast 130mg/m³.

Lambdastyrning ger hög verkningsgrad (93%) och ser därmed till att veden räcker länge samt att det blir långt mellan eldningstillfällena. Vedolux är en riktig kvalitetsprodukt i alla avseenden, stålkvalitet, styrning, service och support. Rätt effekt till rätt hus sparar pengar Att elda med ved är det absolut billigaste sättet att värma.

Om man väljer en panna med rätt effekt blir det ännu billigare. Därför har vi tagit fram flera modeller i olika effektlägen av Vedolux. Tack vare det så är det enkelt att välja rätt panna till rätt hus.

 Vedolux finns i effekterna 35, 45 och 65 kW.

  • Hög verkningsgrad (93%) och miljövärden i toppklass, CO 130mg/m³.
  • Mycket enkel skötsel gör det enkelt att bibehålla den höga verkningsgraden.
  • Tidlös, snygg design och robust utförande i högkvalitetsstål.
  • Effektreducering vid för stort vedinlägg ger större utrymme för misstag av vedeldaren samtidigt som miljökraven uppfylls, ingen pyreldning.
  • Servicevänlig. Skulle du behöva hjälp av tekniker/installatör sparar pannans genomtänkta konstruktion pengar åt dig. Allt är enkelt att komma åt.

Det finns naturligvis fler pannor än dessa! Kontakta oss gärna så tar vi fram fler förslag eller använd länkarna till höger för att läsa mer om resp. leverantör.