VVS-service i Jönköping och Habo

Specialister på badrum och värmepumpar.
AB Habo Rör är Habos äldsta rörfirma & familjeföretag som grundades 1956! Vårt arbetsområde är Jönköping, Habo, Mullsjö & Bankeryd. Hos oss kan du alltid ställa frågor och få tips & råd inför eventuella investeringar i badrum, uppvärmning och andra VVS-tjänster.

Vi ger även rådgivning vid byte av uppvärmningssystem, vattenledningar, nybyggnationer m.m.

Vi utför alla slags arbeten inom vvs, kontakta oss så får du veta mer!

 

Kvalitetsprodukter

På AB Habo Rör jobbar vi med kvalitetsprodukter från kända tillverkare. Behöver du tips och råd för vad som skulle passa bäst till just ert badrum så hjälper vi dig gärna med det, ställ bara frågan! Hos oss kan ni handla blandare direkt, (vi har ett mindre lager hemma) eller beställa, blandare, badmöbler, duschväggar, handdukstorkar och andra produkter till badrummet ´å på så vis all garanti på ett ställe. Smidigt & billigt!

Önskar ni får det installerat så fixar vi självklart detta, vi har ju egna installatörer!

Uppvärmning av ert hus

Funderar du på vilken uppvärmning som skulle passa bäst till just ert hus? Eller är du bara lite nyfiken på vad som finns att välja mellan och de olika för och nackdelarna som alternativen medför? Fråga oss vi kan alternativen!!
Vi på AB Habo Rör har lång erfarehet av uppvärmningssytem i både större och mindre fastigheter, nybyggnationer och industrier. Vi jobbar utifrån kundens förutsättningar och önskemål och skräddarsyr en lösning som passar bäst till varje kund.

Vi utför även service på de flesta uppvärmningssystem, värmepumpar, vedpannor, mm samt även oljebrännare vilket inte är många som kan idag, men det kan vi!

Kontakt

Vi har funnits sedan 1956 och vi satsar på kvalitet & service